Wednesday, 18 January 2017

Doing Internship/Latihan Industri : Ada Pengalaman? Jom Kongsi!






Hello peeps! Lama sangat dah tak masuk sini hehe...
But CH just nak tanya and mintak pendapat korang yang terbaca entry ni tentang internship/ latihan industri.
Since CH akan start officially doing my internship on 13 February nanti, so anyone of you yang ada pengalaman buat intern kat PERKESO Jalan Ampang? How the task? kena tak dengan course korang? Ada kerja tak? Or just banyak melangut je dari buat keja kikikiki....
CH tengah confuse ni either nk buat internship in government or private company. What do you think? Which one is better?
I need feedback/comment/ opinion dari sesiapa yang ada pengalaman buat internship tak kira kat mana especially in PERKESO. Kalau korang nk share the 'Do's & Dont's pun okay. CH amatlah berbesar hati nak baca komen korang! :)
At least CH confident bila nak start first day internship nanti hehe...
Please share your comment okay :)

Coretan dari hati kecil by Cahaya Hidup.

No comments:

Post a Comment

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik