Tuesday, 29 April 2014

Jawatan kosong! Jawatan Kosong!

Assalammualaikum.

Hari ni CH nak update pasal jawatan kosong lagi.Dah rasa macam blog jawatan kosong pulak.Hahaha...








Okey,pada sesiapa yang ada kelulusan dalam bidang Hotel Management (sekurang-kurangnya ijazah) dan berminat untuk bekerja secara kontrak selama DUA BULAN (2 bulan) sahaja,korang boleh hantarkan resume lengkap kepada alamat e-mel ini : nurulain@kfch.edu.my.

Mungkin ada kenalan korang yang tengah cari kerja,bolehlah rekomen kan  pada dorang.Jawatan ini pun secara sementara untuk menggantikan pensyarah yang cuti bersalin.

Kalau ada yang pernah punya pengalaman,adalah satu bonus! :)

CH tunggu resume korang.Ingat,sekurang-kurangnya ijazah okey..... A.S.A.P!



Good luck!  

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik