Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU








Kali ni CH berpeluang untuk join segmen dari mr.blogger, BEN ASHAARI.
Untuk join,perlu penuhi syarat ''kenapa'' anda anda semua perlu baca blog CH ?
Okay,sebelum tu CH nak beritahu yang blog CH ni adalah jenis blog yang santai,entry berkisar tentang perkara sehari- hari yang kita semua sedang dan telah lalui.

CH create entry yang boleh di jadikan sebagai satu topik untuk di bincangkan antara kita.Dari situ,kita boleh berkongsi  atau bertukar pendapat .Sekurang-kurangnya kita mampu menjana pemikiran agar sentiasa aktif untuk berfikir.Blog CH bukanlah blog yang khusus terhadap sesuatu perkara,tetapi Blog ini adalah blog umum.Apa yang terlintas di fikiran,atau CH terasa untuk berkongsi tentang rasa hati,akan CH coretkan di dalam blog ini .

Satu entry menarik??? CH rasa anda semua boleh baca entry yang ini iaitu ''Tak Kenal Maka Tak Cinta :: Kalau Dah Kenal ?? ''
Entry yang CH baru create semalam.CH nak juga tahu apa pandangan anda  semua.

Pada teman-teman blogger yang baru,salam kenal CH ucapkan.CH masih maru dalam dunia blogging ni.Tunjuk ajar dari anda anda yang berpengetahuan amat CH hargai.Salam sayang buat semua.......... =) 

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik