Thursday, 5 April 2012

:: WORLD OF CANDY ::








Sebenarnya hari ni CH dan kawan-kawan sepejabat dah merancang untuk keluar menonton wayang di One Utama,Damansara.Cadangnya macam nak tengok Titanic 3D . Tapi bila sampai je kat kaunter,semua tempat dah penuh.So,rancangan untuk menonton wayang terpaksa di batalkan.Hampa juga hatiku sebenarnya...... ;(


With my ''nenek''  ('',)
muka tak puas hati bila tiket wayang takde !


Tapi,alang-alang dah sampai,kami pun teruskan langkah mengelilingi One Utama tu.Berkawad dalam tu,boleh patah kaki jugak lah,kan?Jadi pengajarannya,sila jangan pakai heel kalau ada niat di hati untuk pergi shopping mall.........

Berkawad kat One Utama ni tak adalah menarik mana.Sama je macam shopping mall yang lain.Cuma lebih besar dan banyak pilihanlah.......Tapi CH cukup tertarik dengan satu kedai yang di penuhi dengan gula-gula!Serius memang boleh juling mata di buatnya.Nama kedai tu  ''Candylicious'' . 


Di hadapan kedai.....sempat lagi tu~~~~ ('',)




Dah macam kanak-kanak riang je aku rasa time ni ! kahkahkah...!!




Dah puas jalan kesana,kesini.....at last kitaorang decide nak mengisi perut yang dah berkeroncong dondang sayang.....alahai ! Apa lagi,foodcourt lah pilihan di hati memandangkan kami dah jemu nak makan fastfood~~~


Last picture sebelum balik.Alhamdulillah,kenyang sudah ! :)

Ok,time dah pukul 11 malam.Jom lerr balik rumah memasing.Esok masih kena ke office,bukan cuti ye.Penat sehh !Even tak tercapai hasrat nak tengok wayang hari ni, tapi enjoy juga......... hihihihihi~~~ babai ......!!! 

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik