Sunday, 7 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI





Fuhhh , ini first time saya join segmen dari blogger . Sebelum ni , belum pernah sekali pun . Harap - harap betul lah ek format yang saya buat ni .... Dah pulak , saya masih amat baru dalam dunia blogging . Banyak yang perlu saya belajar lagi .  

Okey , blog Perjalanan Hidup-Ku dari Cahaya Hidup adalah blog peribadi penulisnya . Lebih berkisar kepada E-diary . Apa yang terpandang , terlintas di fikiran , ada persoalan yang perlu di rungkaikan , blog ini yang akan menjadi tempatnya . Tertarik untuk membuat blog bila mana ada seorang rakan blogger yang bertanya :" kenapa tak buat blog ek ? Best je main blog nih " .Tengok dia hari - hari busy update dan godek - godek blog , saya pun create lah blog ni dengan bantuan dari dia juga . Rupa - rupanya memang best jugak ada blog ni . At least , saya ada tempat untuk mencoret kan sesuatu .

Mana saya tahu segmen ni ? Of course nampak di ruang FB dan terus terjah ke dalam blog Ben Ashaari . Tetiba rasa nak join hari ni sebab tengah free sekarang . SINI saya dapat link nya



Blog yang cool~~~ like pink colour ... :)


Sempoi n ringkas :)
semangat tgok kaler blog ni....
ni yg sempat saya jengah . jap g saya sambung balik ......  memang terbaik semua blog2 kat atas nih .... byk ilmu yg saya dapat ..... thanks semua .... ^_^





Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik