Friday, 23 December 2011

SEGMEN | Jom Blogwalking !


Morning all.............. ;) 






Pagi ni rasa letih sikit.Semalam lepas je balik dari opis,terus ke rumah Mak Su kat Shah Alam.Lepas tu,di panjangkan lagi langkah merayap ke I-City pulak. Walau badan dah penat,kuatkan jugaklah memandangkan anak buah nak sangat pergi.So,layankan ajelah karenah dia.............

As usual,sambil-sambil breakfast depan komputer opis ni,sambil-sambil semak e-mail,FB,Twitter,Octove,dan Blog , nampak kat chatbox si THL datang menjengah.So,CH pun jenguk-jenguk lerr blog dia.Then jumpa pulak segmen ni...........CH tumpang join ye.......... Tuan punya segmen tu ada kat SINI

Lately,memang kesuntukkan masa untuk ber BW.Bila sempat,CH cuba juga BW selama mungkin.Mungkin mula-mula tu rasa macam bosan sikit,tapi lama-lama rasa macam 'addict' pulak.........

Dah ler CH ni masih baru dalam dunia berblogging,apa pun tak tahu.Zero.Korang yang dah expert dalam ini dunia blogging,bantu-bantu ler CH dari semua sudut,ok?CH hargai bantuan korang semua......... (^_^ )

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik