Sunday, 4 December 2011

"Segment | Santai Blogger 3"



Morning all............
Dah pagi Ahad dah,kan?
Cepat sangat waktu berjalan.
Esok dah nak kerja balik........huhuhuhuhu
Btw,pagi-pagi jengah blog CH nampak satu segmen,
Simple segmen..............
So,better CH join,kan?
Pada  yang lain,kalau nak join,
Boleh klik kat sini .

Boleh tambah kenalan,kan?
Baru ler best kalau ramai kenalan,betul x?
Btw,segmen ni menuntut CH untuk nyatakan apa hobi CH........
Ermmmm,apa hobi CH eyh..................?????

Ok, yang pasti hobi CH adalah membaca novel.
So far,CH baru ada 3 kotak novel ni.
Selain dari tu,CH suka dengar muzik,melayari internet.
Suka kacau orang pun ye jugak kot............
Kira hobi ler jugak tu,kan.....??
Hihihihihihihihi.....

So,CH nak tag

Ok.....????
:-)
So,CH nak say 'Hi' pada semua
Kawan-kawan baru CH....
Thanks to all..........

6 comments:

  1. singgah and follow this blog...

    saya dtg dri segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  2. waaa!! ske novel rupanya...hehehe ape pn thanks for joining! :)

    ReplyDelete
  3. suka novel?? hihi..mesti awak jenis suka layan jiwang ni.. :)

    Eza singgah dari segmen yang sama...Salam kenal-kenal..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamu'alaikum wbt. hai! :D

    boleh tolong saya klik link bawah ni? xde kena apa2 pun. tolong yea. thanks! :D

    http://www.dataentryjobs.us/59614.html

    ReplyDelete
  6. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik