Wednesday, 13 June 2012

Annual Dinner :: Long Dress & Stillettos ??















Fuhhhh,kepenatan ! Mau tidak........lepas habis waktu keje tadi,CH keluar dengan kawan se opis nak pegi cari gaun untuk annual dinner Jumaat nanti.Mula-mula cadang macam nak cari baju tu dekat Warta,Bandar Baru Bangi.Tapi last minit tukar plan.Terus cadang nak cari baju dekat Aeon Jaya Jusco dan Giant Seri Kembangan.







Masuk dalam JJ,satu pun takde yang berkenan di hati.Lari ke Giant,dah jumpa tapi seksi terlebih ler pulakkkk .....aduhai ~~~~

Bila fikir-fikir balik,gigih giler CH cari baju semata-mata nak attend annual dinner je pun.Ye lerrr,nanti kan ada red carpet.Giler tak nak buat catwalk atas tu.Ni pun CH tengah imagine macam mana lerr rupa CH tengah buat catwalk  sambil pakai heel 5,6 inci.Mau tergolek-golek macam ikan paus tak cukup nafas je nanti.......mueheheheehee :P 


Haaaa.........korang jangan ngengada gelakkan CH pulak.Mohon senyum seikhlas hati sudah lerrrr.
Hurrrmmm,btw esok InsyaAllah CH dan kawan akan menyambung semula misi mencari long dress keesokkan harinya.
Hopefully,esok dapatlah ye baju yang berkenan di hati,juga mata.Tak lupa biar berkenan jugak ke purse CH yang dah nak pokai  ni............huhuhuhuhu .....




Naluri CH : Tema annual dinner tahun ni adalah ''Masquarade,Suite & Stillettos''  
Errrmmmm,akan cuba  sebaik mungkin.Mana tau CH menang  costume terbaik,kannnn??? Doa2kan lah ye.....  =)
Aminnnn..........


Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik