Monday, 10 September 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!


Giveaway dari mr blogger Eqbalzack lagi .......... !! :) Pada yang nak join, klik SINI
Kali ni punya giveaway memang CH suka.Sebabnya ????









CH ialah peminat novel ! Serius...... ! CH obses betul pada novel.Apa-apa novel pun CH hentam je baca.Sebab bila setiap kali CH baca novel,pasti akan lahir satu perasaan,dan suasana yang berbeza dalam hati ni.Bila baca novel,mulalah hati jadi libang-libu di buatnya.Kejap rasa hepi,kejap lagi geram.lepas tu bertukar marah.Last last boleh pulak terasa nak menangis meleleh air mata pun ada..........haaaaaaa,jangan  tak tau tuuuu  >.<

Tahap paling best,part rasa jantung nak terkelur dari badan pun ada.Mana taknya,asyik dup dap dup dap menahan debaran cinta di hati.Kononnya laaaaaah........ :P

Tapi kalau novel yg abang Eqbalzak nak kasi ni tak tahulah macam mana pulak reaksinya bila dah start baca nanti.Harap harap best lah hendaknya..........heheeee..

P/S :  psssstt, hopefully CH ada chance dapat novel tu.Teringin !  ('',)

Yang lain,Good luck

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik