Tuesday, 20 November 2012

[JAWATAN KOSONG] - PENSYARAH ECE & DBA / WARDEN WANITA / SECURITY GUARD DI PERLUKAN !














Assalammualaikum,salam sayang CH buat semua.
Buat teman-teman yang masih mencari pekerjaan,CH nak kasi pekerjaan kat korang.
Ada 3 kekosongan jawatan seperti di atas.Maklumat lanjut,korang boleh baca kat bawah ni............ :) 

1-PENSYARAH :

  • Sekurang-kurangnya korang mesti ada Degree dalam bidang ''Pendidikan awal kanak-kanak (ECE) Kalau ada Master dalam bidang ECE pun lagi bagus.
  • Mempunyai pengalaman dalam mengajar ECE sekurang-kurangnya 2 tahun.
  • Berumur tidak lebih dari 30 tahun.
  • FASIH dalam bahasa Melayu DAN Inggeris.
  • Jawatan adalah tetap/sepenuh masa. Berkemampuan untuk bekerja di bawah tekanan dan bekerja di luar waktu pejabat.(Sebab kadang-kadang extra class akan di lakukan)

2- PENSYARAH ( PENGURUSAN PERNIAGAAN) - Business Administration

  • Sekurang-kurangnya mempunyai Master dalam bidang Pengurusan Perniagaan majoring dalam Marketing.
  • Mempunyai pengalaman dalam mengajar peringkat Diploma/Ijazah sekurang-kurangnya 3 tahun.
  • Berumur tidak lebih dari 35 tahun.
  • FASIH dalam bahasa Melayu DAN Inggeris.
  • Jawatan adalah tetap/sepenuh masa. Berkemampuan untuk bekerja di bawah tekanan dan bekerja di luar waktu pejabat.(Sebab kadang-kadang extra class akan di lakukan)


3-PEMANDU SYARIKAT (LELAKI SAHAJA)

  • Minimum SPM dan mempunyai pengalaman lebih dari 1 tahun.
  • Fasih berbahasa Melayu (average dalam bahasa Inggeris pun ok )
  • Berumur lingkungan antara 25-35 tahun.
  • Mempunyai lesen D dan mahir sekitar jalan KL dan Petaling Jaya.
  • Boleh berkerja lebih masa dan pada waktu CUTI sekiranya di perlukan.



4- SECURITY GUARD / PENGAWAL KESELAMATAN (Lelaki sahaja)

  •  Minimum SPM 
  • Umur dalam lingkungan 25-35 tahun.
  •  Pengalaman sekurang-kurangnya 3 tahun dan ke atas.
  • Mampu untuk berkerja secara SHIFT.
  • Gaji pokok + OT + elaun.
  • Bekas tentera/polis amat di galakkan
  • Warganegara Malaysia.
  • Tiada sebarang rekod jenayah/buruk
  • Asrama di sediakan.

P/S : Untuk korang yang berminat tu,korang boleh submit kan RESUME korang melalui email ke : 
leong@kfch.edu.my.Pastikan resume korang dah siap di update ye.......... :) 
Sertakan resume beserta gambar,slip gaji yang terkini dan sijil-sijil / transkrip  yang berkaitan.

Kalau korang berkelayakan,kita akan panggil untuk interview,okay ^_^

Oh ya,kalau ada pentanyaan,korang boleh contact FB CH jugak........ 








Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik