Tuesday, 6 November 2012

[REVIEW FILEM] - SKYFALL 007










5 November 2012 - Sudah 4 hari berlalu selepas tayangan hari pertama  filem Skyfall - 007 pada 1 November lepas. CH antara yang berkesempatan untuk menjadi salah seorang penonton yang terawal untuk menonton filem tersebut.Itupun setelah mendapat sponsor tiket PERCUMA dari blogger otai Bro Framestone yang baik hati nak kasi.SEPASANG tiket FREE,okay........ heheheheeee......




Sepasang tiket FREE :) 




Pada korang yang suka dengan filem-filem aksi,rugilah kalau korang tak tengok filem ni.Dah nama pun filem James Bond 007 kan,haruslah penuh aksi yang boleh buat denyutan jantung tak berapa nak stabil.

Kalau CH di minta membuat ulasan,CH akan kasi ulasan macam ni : 
[konon-konon tengah di temuramah oleh wartawan kat majlis anugerah Grammy Award laaaaa,tapi yang dah di alih bahasa ya....... :) ]


'' Pada pendapat saya,filem Skyfall adalah satu filem yang mengujakan.Cukup rencah untuk buat hati berdebar-debar dengan setiap aksi yang penuh drastik sekali.Tengok filem ni memang tak sempat nak mengantuk sebab lepas satu aksi,aksi lain pulak yang berlaku.Lawan sana,kejar sini.Lompat sana,terjun situ.Aissshhhh,penat jantung tau taaaaaakkk.......... ! >.<
Tapi apa-apapun,filem Skyfall memang best untuk di tonton......... :) ''


Korang yang belum pergi tapi ada niat nak pergi tonton,cepat-cepatlah pergi.Kalau asyik dengar orang bercerita memang tak berapa nak best la,kan?Better tengok sendiri dan korang boleh rasa sendiri pengalaman korang menonton filem skyfall ni .

*Bila CH tanya pendapat kawan CH (lelaki) tentang filem ni,katanya : filem ni best ! Cuma tak berapa banyak aksi........ 


Naluri CH : Bila selalu layan filem/drama melayu,korea dan lain-lain,apa salahnya tukar channel kan ? Hurmmmm,nanti nak buat  review untuk ulasan novel pulak.Thanks juta-juta lemon kat Bro Framestone untuk sepasang tiket tu,dan tak lupa buat kawan yang sudi meneman....... ^_^



Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik