Tuesday, 25 February 2014

Running Man - Episode 186 [English Subtitle]





Pada yang suka layan variety show dari Korea,Running Man,korang dah layan episod terbaru?Artis undangan kumpulan CN Blue dan Shim Eun-kyung.

Aktiviti kali ni agak menarik even tak de la mencabar sangat,kan?Tapi tetap boleh buat orang ketawa dan release stres.



ppssssttt , comel tak Jong Kook oppa ? :P



Kalau ada yang belum tengok,korang boleh klik kat link SINI 

Happy watching you alls! bye...

P/S : Ni yang malas ni kalau dah TERfollow something,mula la tak sabar nk tunggu episod seterusnya T_T

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik