Tuesday, 18 February 2014

Running Man! - Variety Show










RUNNING MAN - Sebuah program 'variety show' dari negara Korea yang sangat famous sehingga saat ini.Jujur cakap,CH memang tak pernah sukakan rancangan ini sebelum ni.Even anak-anak buah CH sangat GILA dengan K-POP (drama,lagu,tarian,variety show)Pendek kata,apa-apa saja berkaitan dengan Korea,dorang memang 'die hard fan'!

Setiap kali dorang bukak lagu atau show Running Man ni,for sure CH tarik muka,bosan!Seriously CH langsung tak boleh nak hadam apa kebenda dorang dok buat.Lari sana sini,cakap kemain laju.Dalam laptop diaorang penuh dengan episod Running Man ni (current episode - 185 NOW!) Muak okay,muak!Rasa macam nak campak je laptop dorang dalam telaga...huhuhu.

Tapi, betul pulak kata orang-orang dulu.'Tak kenal maka tak cinta' , kan?Padan muka CH.hahahaha!!
Now,CH pulak yang TERsuka!Aigooo...Oooppss!
Tapi CH cuma layan Running Man je.Drama dan lagu tu sesikit je...hehehe...

Tak tau macam mana tersuka tapi entah macam mana bila TERtonton Running Man (lupa episod yang mana),baru CH faham dorang punya permainan.Hhhmm,quite interisting!



2 Days 1 night pun CH layan.

Dan sampai sekarang CH masih setia follow setiap episod yang ada.Sanggup marathon dari episod 1 sampai episod yang sekarang dengan hanya menggunakan telefon Galaxy Ace hokaaaayyy! *boleh bayang tak betapa gigihnya CH tengok RM guna fon berskrin 'sekangkang kera'? sigh!

So,korang yang TERbaca ni janganlah gelakkan CH kekuat sangat.Cukuplah kengkawan opis dah gelakkan CH sebab dah TERsuka dengan korean show even dulu kaw-kaw tak suka...huhuhu....

So,let's running,don't walk! 

Korang macam mana,suka jugak tak?Jom share dengan CH siapa yang korang suka dalam Running Man.
CH?Hhhmmm....mula-mula pilih Kim Jong Kook - Sparta . Tapi lepas tu rasa macam Gary pun not bad!

Bila dah TERgila RM ni,habis youtube CH selongkar.Tetiba TERnampak video Haha dan Byul Wedding.Patah hati CH wei..... *sobs sobs sobs! Haha tu comel la!

P/S : Perasan tak dah berapa lama CH tak update blog?Hohohoho....laptop takde weh,susah laaaaa.....tapi hari ni TERsemangat nak update.Thanks pada sesiapa yang ada masuk dan jengah blog CH yang dah lama di tinggalkan ni...Ada masa CH blogwalking blog korang ya :)


bye-bye!


Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik