Thursday, 10 July 2014

Peperiksaan Pentaksiran Tingkatan 3 2014



Pentaksiran tingkatan 3, kali pertama untuk tahun ini akan diadakan kepada semua pelajar tingkatan 3. Bagi pelajar yang lahir pada tahun 1999,memang mereka la yang akan menghadapinya.

Susah tak?

Huh,memang susah!CH dah tengok sendiri soalan yang diberikan oleh anak buah CH.Jawapan adalah berdasarkan pengetahuan pelajar semata-mata.Langsung tak ada kena-mengena dengan perenggan/sentences yang diberi. Boleh pecah kepala jugak bila nak menjawab ooooo.... Kesian dorang ek,dah jadi bahan uji kaji pulak dah.

Okey,untuk mak ayah yang ada anak-anak tingkatan 3/2014,boleh la check it out jadual di bawah ni.Sebagai ibu bapa,kita kena support diaorang.





Klik pada gambar untuk paparan yang lebih besar dan jelas



Catatan CH : CH doakan untuk semua pelajar yang bakal menduduki pentaksiran tingkatan 3 ini memperoleh kejayaan. USAHA + DOA = TAWAKKAL


GOOD LUCK!

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik