Wednesday, 7 March 2012

Kreatif,Bukan ??? Anda Mampu ??




                   Folded Book Pages of Words and Signs

Okay.Hari ni nak share something dengan korang semua.Terutama pada kawan-kawan yang asyik kena mengadap buku hari-hari.*Students.
Sure ngantuk dan letih,kan?So,apa kata kita jadi ''seseorang yang kreatif hari ni ???
At least,boleh juga merehatkan otak sedikit,kan ??? 
Jom kita tengok kat bawah  ni ...........  =) 



























Naluri CH : Korang boleh tak buat macam ni?Kalau CH,habis lunyai agaknya buku tu di kerjakan.Paling kreatif pun mampu buat macam ni je lah :








P/S : Buatkan nama 'Cahaya Hidup' ,boleh ??? ^__^

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik