Monday, 30 June 2014

PROJEK RAYA : KUIH SIMPUL KASIH


Assalammualaikum,Selamat menunaikan ibadah puasa Ramadhan hari kedua pada hari ini.


Even baru dua hari puasa,CH dah ada projek raya? Hehehe...

Actually,projek raya ni lebih kepada anak buah CH yang punya.Walaupun dia baru form 5 tapi skill dia buat kuih & masak lagi terror dari CH yang dah tua! *malu



Tadaa...!! Ini simpul kasih yang dah siap di goreng.panas2 lagi....Nak???


Serunding untuk inti kakak buat sendiri.Semuanya buat sendiri kecuali kulit popia.
Kalau tetiba tekak korang rasa nak cuba,meh order.Satu balang kecil RM 18 dan satu balang besar RM 25.Nak order untuk raya ni pun boleh tapi terhad hingga 2 minggu sebelum raya laaaa,lewat pada tu tak ambil tempahan la.Tapi tempahan untuk luar hari raya boleh.
Krup krap krup krap bunyi..... muehehee...Order dibuka sepanjang hari tapi ikut hari yang available untuk kitaorang buat.Anything boleh contact okey.
CH nak support sifat kerajinan anak buah CH ni :)


Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik