Monday, 21 January 2013

[FAKTA] - 7 PERKARA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG 'LELAKI'







sekadar hiasan




  1. JANGAN ada yang cuba menafikan atau TIDAK MENGAKU yang lelaki juga boleh menangis! *mereka pun ada perasaan jugak,kan.Sesekali menangis tu,biasalah kan.Bukan senang nak tengok lelaki menangis.Tapi korang agak-agak,apa perkara yang berjaya membuatkan lelaki menangis?Ada pendapat dan pengetahuan tentang ni?Sharekan di komen ya.
  2. KLISE bagi seorang lelaki iaitu "Awak buat apa tu?'' ataupun soalan "Awak dah makan?"Ermmmm,memang ini adalah soalan PERTAMA yang akan diaorang tanya ketika berbual di telefon untuk mengelakkan GAGAP,juga untuk mencari kekuatan/semangat untuk teruskan perbualan yang LEBIH PANJANG! *Errmmmm,macam complicated je bunyi ayat tu,kan??
  3. LELAKI,kalau once diorang cakap dioarang dah sukakan someone (gadis),dia tetap akan suka dan mengagumi gadis tu even diorang taklah cantik mana pun. *Lelaki sekalian,benarkah ini?
  4. IMPORTANT! LELAKI boleh sukakan someone (gadis) dalam masa seminit dan boleh lupakan gadis itu juga dalam lingkungan masa seminit! *OMG,what the.............. it is really ???
  5. Korang nak tahu tak egonya lelaki bila dia tetap akan cuba untuk dapatkan semula gadis yang dia pernah suka dulu just because nak buktikan yang dia bukannya LOSER !! *Egonya mereka.....
  6. Rasanya sifat ini semua lelaki ada.Sifat suka mengorat ataupun mengusik.Biasanya terjadi kat kelas,office etc.Tapi walaupun seramai manapun dia mengorat gadis-gadis pada hari itu,for sure sebelum lelaki tu tidur,dia akan memikirkan mengenai perempuan yang benar-benar dia sayangi/cintai.
  7. Opppppsss....!! Yang ini korang patut tahu.Bab 'bergosip' jangan pandang perempuan je,okeh!Even lelaki pun ada juga sebilangan golongan yang lebih pandai dalam sebarkan gossip.Bahkan lebih pantas dari perempuan!Really...........And you should know diorang ni bukan saja dari lelaki lembut tetapi lelaki yang afat maskulin pun ada jugak.......... hohhohohoho~~~ 

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik