Tuesday, 22 January 2013

[SHARING] - FRIDGE MAGNET & KEYCHAIN FROM BANDUNG !


Hey buddies........ !! 
Assalammualaikum.....

Hari ni pepagi je sampai ofis,belum sempat bukak PC,belum sempat nak panaskan bontot atas kerusi, taraaaaaa....... !! Dah ada selonggok fridge magnet and keychain atas meja !





Taraaaa......... !!! 




This is from my colleague actually.Last week he was going vacation at Bandung.Kira macam spend time dengan family ler tu.

Dan sambil-sambil kitaorang berbual tu,dia pun story la pasal vacation dia.And as a men,of course semangat nak shopping tak sehebat kita - orang perempuan ! yeah.....cayalah.Orang lelaki pun tak sanggup nak follow kita pergi shopping okeh.Boleh patah kaki woooo......ngeh3~~

When I asked him if he's enjoy with the vacation,he's just smile.....And he continued ''Seronok tu memang seronok tapi duit macam air je keluar'' . Bini borong sakan tak hengat dunia.........hahahaaaa....

Naluri CH  : Hehehehe.....Sabar aje la para suami oi.Shopping tu umpama terapi untuk orang perempuan.Boleh hilang strees bila shopping.Maybe strees tu hilang sebab dah berpindah ke suami yg stress sebab duit dah banyak habis !  :D

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik