Monday, 14 January 2013

[JOM] - PELUANG BERCUTI KE EROPAH !



SEE???Dah baca kan tajuk entry tu ? So,apalagi,jomlah kita rebut peluang ni .Mana tahu kalau-kalau nasib baik,dapatlah bercuti ke Eropah ! Yeaaayyyy........ !! 


Korang yang nak mencuba nasib,jom join contest ni. Masuk ke link SINI  dan ikuti arahan yang di beri.Hanya jawab 3 soalan mudah,dan lepas tu tekan butang SEND . Done ! 
Senang,kan?






Apa lagi,jom cuba nasib.Kalau beruntung,dapatlah korang melawat negara Eropah yang pastinya menjadi impian sebilangan besar semua....hehehe... Good Luck ! 
Sama-samalh kita mencuba nasib....... :D


Naluri CH : Siapa yang taknak keliling dunia.Dapat jejak tempat orang adalah satu pengalaman yang sangat best!hopefully ada luck la kali ni,kan .........  :) 

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik