Tuesday, 14 February 2012

"AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah"







Ok,GA lagi.Kali ni CH di tag oleh azza . Kemain lagi tag nama betul kita.... terlebih excited ler tu !! *hahahahahaaha
Pada yang lain,kalau rasa nak join this GA,korang boleh klik di SINI

Antara syarat-syarat untuk sertai GA ni adalah :
- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah", copy banner giveaway kat atas dan linkkan ke entri ni.
-follow blog farez shah dan like fanpage di sini!
- Letak link sponsor dalam entri:


Dan ini adalah para sponsor yang akan sponsor hadiah yang bakal CH dan kawan-kawan lain menangi :



Best jugak hadiah-hadiah yang di tawarkan.So apa lagi,jom lah kita join ramai-ramai ,okay.... =) 
Siapa pulak yang CH nak tag kali ni??? hurrmmmmmm ......

2- Zraa

Good luck to all .........!!!!  ^_^

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik