Tuesday, 14 February 2012

Kenangan Terindah :: Ku Dan Lagu







Sepanjang kita meniti kehidupan ini,mesti telah banyak perkara yang kita sudah lalui,kan?
Hari ni CH nak kita berkongsi tentang sesuatu.
Ya,sesuatu yang mampu membuatkan anda mengukir senyuman takkala duduk seorang diri,fikiran melayang entah ke mana.
Anda ada tak lagu yang mana walau seberapa banyak kali pun anda repeat,anda tak akan pernah rasa bosan.Ada???
Kongsikan dengan CH,okay.........  =)

Biar CH mulakan dulu.Sebelum CH kasi tau apa lagu tu,biar CH story sikit kenapa CH sukakan lagu ni.*For this moment lah................
Sebenarnya,lirik lagu ni  bagi CH ''sweet'' , tambahan pula bila di nyanyikan oleh sepasang suami isteri.Terasa macam ada background kelopak-kelopak bunga gugur di sekeliling CH bila layan lagu ni.*hahahahahaha,giler berangan aku nihhhhhhhhhh..... -_-
Dan CH harap suatu hari nanti ada yang sudi nyanyikan lagu tu untukk CH setiap malam sebelum tidur.....  =) *okay,sila stop berangan.......   ~_*

Tapi bak kata "takdir dan ketentuan semua di tangan tuhan" ,siapa sangka satu malam tu ada seseorang yang sudi nyanyikan lagu tu kat sepasang telinga ni.........*sila jangan jeles~~
Dan part chorus tu yang paling CH suka dengar.Anda semua nak tahu tak lagu apa tu ??? Cuba tengok betul-betul lirik lagu kat bawah ni.......... 








Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu






Dah tahu dah lagu apa ??? Itulah lagu ''Penghujung Cintaku'' nyanyian Pasha (Ungu) dan pasangannya,Adele.Sweet kan diaorang??? *agak-agak,bila CH dapat rasa moment macam tu eyh??  errmmmmmmmm






Naluri CH :  Sebelum dia nyanyikan lagu tu, dia ada tanya nak nanyi lagu yang mana?Lagu ''Ku pinang Kau Dengan Bismillah ke?CH jawab,''Penghujung Cintaku" dulu, next song baru lagu tu....... =) 
Rindukan saat-saat manis bersama 'dia'. Sekarang dah jarang dapat moment  yang sweet macam tu.Entah bila lagi ,kan?? Tapi kitaorang kawan,je...... tak kisah pun....huhuhuhuhuhu *ok,itu tipu..... -_-

P/S - Sekarang,turn korang pulak ....... sharing is caring,am i right???
Cer citer...cer citer....
*hehehehehe


Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik