Sunday, 12 February 2012

Yaya's First Give Away.........






Lama sudah CH tak join mana-mana GA.Dan untuk hari ini CH join GA  selepas nama di tag oleh Nyue pagi tadi.Thanks ya ms.blogger.
GA kali ini ialah dari pemilik blog INI. Antara syarat untuk menyertai GA ini adalah dengan menjadi follower kepada ms.blogger,Yaya serta create entry berkaitan blognya.Dan anda juga perlu tag kan nama dua orang blogger lain untuk turut sama memeriahkan GA ini.Mudah bukan.........???

Bila terbaca tadi tentang hadiah yang bakal di peroleh adalah barangan vintage,CH ada rasa sedikit teruja.Mahu tak,barangan vintage kan cantik-cantik belaka.Serius...........!!

CH sebenarnya pertama kali masuk ke blog Yaya tu.CH suka kan headernya yang ada kartun gadis comel tu.Irama muzik pada blog juga menenangkan.Dulu,sebelum CH mempunyai blog sendiri,CH selalu lepak di satu blog kegemaran.Sehingga kini juga masih menjadi kegemaran walaupun sudah punya blog sendiri.Tuan blog tu rajin tukar-tukar muzik di blognya.Pada CH,bila blog di pasang muzik,tidak kira instument mahupun lagu,kita lebih mendapat 'feel' untuk menjiwai sesuatu entry yang di baca.

Time ada visitors datang bising-bising kat shout box mr blogger tu supaya buang muzik di blog,CH tetap katakan pada mr blogger tu biarkan muzik terus berada di blog tersebut.Baru 'layan' waktu baca entrynya.
Tapi bila CH dah ada blog sendiri,baru CH dapat rasakan kenapa ramai yang tak sukakan blog yang di pasang muzik.Dan sekarang,mr blogger tu pun dah tak pasang muzik lagi di blognya.Semua itu menjadi  kenangan dalam dunia blogging CH......... =)

Blog Yaya juga simple,so tak perlulah nak loading je memanjang.Paling bosan kalau terpaksa menunggu page loading.Rumusannya,CH sukakan enviroment dalam blog ms.blogger Yaya............

Ermmm,siapa yang CH nak tag ni?  CH tag Cik Kay Jue  dan Kecikeqa  ya..........
CH harap adalah 'tuah' untuk memenangi GA kali ni.......   =) 

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik