Sunday, 27 May 2012

Bila 'si dia' Cemburu ...........




Malam ni,mata masih belum di sapa ngantuk.So,ber online lah dulu.Huhuhuhuhu,dah lama tak berjaga  lewat sampai macam ni........

Kalau korang nak tahu,waktu CH updated ini blog,'si dia' tak abis-abis asyik kacau CH saja.Sebab CH tak layan karenah dia,konon buat-buat tak nampak walaupuan 'si dia' ada depan mata,depan laptop ni....... hihihihihi :P

Korang nak tahu siapa 'si dia'  ???? 
Meh tengok bawah ni........... 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





'Dia' suka pandang cursor mouse tu......melilau mata dia ikut cursor......hahahahaha :P










SEE.... ???? Tangan dah tak reti dok diam,mula nak kacau broadband pulak !









'Dia' dah mula bosan ler tu.Itu yang jadi macm tu.Kucing sekor ni memang macam ni,pantang CH online,dia pun nak enterframe sekali.........huhuhuhuhu (Nasib baik dia tak tahu main FB,kan ???? ) kehkeh ! 









Peneman setia  CH  (^_^)







Ok,CH out dulu ........Nak cuba pejamkan mata,rehatkan minda.Esok kita sembang-sembang lagi,ok ? 
Owh,sebelum terlupa,kalau sudi,silalah LIKE fanpage CH ( Cerita Seorang Gadis ) 
Boleh jengah fanpage CH kat sini ------- >   CeRiTa SeOrAnG gAdiS

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik