Monday, 21 May 2012

SEGMEN 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza








Assalammualaikum,salam rindu untuk dunia blog ni.

Dah lama rasanya jari jemari CH tak tekan keyboard untuk create entry bagi blog yang dah semakin bersawang ni.Tapi lately,mood kembali  rajin untuk update blog.Itu sebablah CH nak join segmen dari
Cik Myza ni...... =)

Ok,first CH akan kasi tau siapa nama CH.Untuk dunia blog ni,lebih selesa untuk orang kenal sebagai Cahaya Hidup (CH ) . Tapi,untuk lama sosial yang lain,CH guna nama sendiri,iaitu Nurul Ain ( Cahaya Mata ) .

CH dah pun bekerja di salah sebuah kolej swasta . Dan ada perancangan untuk menyambung pengajian jika di izinkan oleh-Nya,InsyaAllah.Kalau tak ada apa-apa masalah,mungkin pengajian akan bermula pada September ini. (hanya perancangan ) 

Ok,itu serba ringkas tentang diri CH seperti yang di minta oleh orang yang menganjurkan segmen ni.Pada yang bakal,atau pun sudah mengenali CH (tidak kira sama ada di blog atau di tempat lain ) , jangan segan untuk menegur CH.

CH akan rasa berbangga kalau kita semua dapat mengeratkan silaturrahim antara kita.

Salam sayang dari CH buat semua.......muahhhhhhhh ('',)

P/S : Segmen akan berakhir pada 23 Mei 2012 (11 malam ) -Harap maklum -

11 comments:

  1. gud luck ^__^

    ReplyDelete
  2. hai CH... thank you sebab sudi join segmen Myza... jangan lupa utk jadi follower Myza kalau belum follow lagi untuk senang tahu perkembangan semasa...

    notes ---> sedap nama nurul ain tu , napa x guna saja utk blog sekali :)

    ReplyDelete
  3. senarai link dah keluar , selamat berblogwalking friends :)

    link peserta ---> http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-blogwalking-sambil.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yg same
    da follow :)

    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  5. datang jenjalan + follow sini dari segmen yang sama =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  6. hye salam perkenalan datang dari segmen yang sama

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    have done follow you hit me back :D

    ReplyDelete
  7. hai :) Visit dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  8. datang BW dari segmen yang sama... AYIES ZAIMA dah follow sini ^^

    jom singgah dan follow sini :

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  9. slmt berkenalan.drpd segmen y sme... follow n bw sini :) dtg sini semula ok,, :) ----> sitabuancomot.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html

    ReplyDelete
  10. salam singgah sini dri segmen same:)jom ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-1-blogwalking-sambil-tambah.html thanx:)

    ReplyDelete

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik