Saturday, 26 May 2012

"Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie"










Bila dah malam,tak tahu nak buat apa..........BW ler jawabnya.Dah lama CH tak BW ni.Dulu tak ada masa yang terluang sangat untuk di habiskan masa bersama blog.Tapi,lately ada masa,BW ler puas-puas........ =)

Btw,terperasan komen di salah satu entry CH,ada yang mempelawa CH untuk join segmen.Ok,CH join... : )
Ye lah,orang tu terpaksa tempuh tiga hari tiga malam nak sampai blog CH,naik kuda pulak tu.......entah empayar mana ler dia duduk.....kehkehkeh ! 


Pada yang nak  join tu,pastikan follower anda adalah tidak lebih dari 350,okay......
Nah,boleh rujuk kat sini ----- > Blog FarizReza (FR)


Okay,babai.bantal dah panggil,mimpi pun dah siap-siap nak naik ke bintang~~~~ Jom lelapkan mata,Bismillah...... ('',)

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik