Monday, 21 May 2012

Blog Kaki Wayang Masuk Majalah In-Trend ??









Firstly,CH nak ucapkan tahniah ye pada Kaki Wayang sebab belog dia dah masuk majalah gitu.Suka ler tu pakcik sorang ni.......kehkehkeh !! 

CH tahu pun dari status kat wall FB pagi tadi ......Ni haaaaaa...... =) 




Beria-ria je kasi tahu pada CH,siap suruh selongkar dalam blog dia lagi.......
CH cari jugak,tapi tak jumpa.At last,tinggalkan link kat wall FB,baru CH berjaya jumpa artikel berkaitan yang masuk majalah tu...... *pakcik kakiwayang sentap bila CH tak jumpa cari artikel yang mana.....kahkahkah !!




Pada peminat blog informations-the.blogspot.com ni,korang boleh dapatkan majalah In-Trend keluaran MEI 2012 . Boleh lihat pada ruangan ''Gaya Hidup '' 
Mesti jumpa punya.......  =) 

Naluri CH : Lepas ni, Kaki Wayang bertambah fofular ler gamaknya.....Berderet-deret perempuan2 cun kejar dia.......*Bak kata Kaki Wayang : 

    ''Tapi sayang tak ada gambar azri yang hensem tu masuk majalah....Kalau tak,mesti sangkut sorang dua dah tu '' 

Jangan ghisau,lepas ni ramai ler anak-anak dara mintak sign dari pakcik..... kehkehkeh ! 

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik