Saturday, 21 January 2012

"Jom Tambah Geng Blogger"




Okay,ada GA lagi.Tadi CH terserempak di Blog Siti Nadia tentang GA ni.Tuan blog tu kata ada beberapa syarat yang perlu di ikuti dan yang paling penting,hadiahnya agak menarik.Nak tahu?Ada kat bawah ni.....

Syarat-Syarat Penyertaan :
1. Wajib follow Belog Siti Nadia..
 2. Buat entry bertajuk "Jom Tambah Geng Blogger"..
3. Paste Banner yang tak berapa nak banner ni dalam entry itu..
4. Tinggalkan link belog and id fb dekat komen entri nie..
 
Hadiah-Hadiah Penyertaan :
Tempat 1st : Wang Tunai RM50 + Hadiah Sampingan..
Tempat 2nd : Wang Tunai RM40 + Hadiah Sampingan..
Tempat 3rd : Wang Tunai RM30 + Hadiah Sampingan..
Tempat 4th : Wang Tunai RM20 + Hadiah Sampingan..
Tempat 5th : Wang Tunai RM10 + Hadiah Sampingan..
Tempat Saguhati : Wang Tunai RM5 + 5 Hadiah Sampingan..
Apa lagi,jom kita sama-sama support GA ni.Untung-untung dapat menang hadiah,kan???? =)

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik