Thursday, 12 January 2012

Ulang Bulan?


Tadi masa CH online,entah macam mana boleh termasuk dalam wall FB blogger terkenal Zackzukhairi .Bila tengok pada status ZZ yang lepas,nampaknya ZZ sudah di miliki hatinya.Alhamdulillah,semoga kekal bahagia hingga ke syurga.

Apa yang membuatkan CH tersenyum sendiri adalah bila tiba-tiba mata ni tertangkap satu status dari cinta hati ZZ agaknya .Status berkaitan sambutan anniversary @ ulang tahun.Tapi yang uniknya,dorang sambut ulang bulan.....Mean,every month akan ada wish.

Part tu yang buat CH tersenyum sendiri.Nak tahu sebab apa?Sebab CH pun pernah buat benda yang sama......Every month akan wish ulang bulan.bila ingat je sebenarnyaGilerrr ar.....


Time tu CH fikir nak buat macam tu sebab at least di masa depan ada juga kenangan yang tinggal kalau si dia dah tak sudi nak wujud dalam hari-hari mendatang.But , so far dia masih ada.Even just kawan saja,tapi sudah cukup buat hati rasa happy.Tapi wish ajelah,takde nak celebrate nye........

Sekarang,dah jarang pulak nak wish ulang bulan ni.Sebab selalu terlupa..........Hehehehehe
Tapi takpe,next month sure ingat,sebab 27 Februari 2012 adalah ulang tahun pertama perkenalan.  ;)
Harap-harap sangat sempat ler sampai ke tarikh tu...........InsyaAllah. CH harap CH tak lupa bila tarikh tu tiba nanti.

Buat kamu,tiada harapan yang saya sandarkan pada hubungan ini.Cukup mengenali sebagai seorang teman.Detik mengenali kamu,adalah satu moment yang cukup indah untuk di kenang,dan pastinya sukar untuk diluputkan dari ingatan....... Semoga perkenalan ini akan kekal hingga ke hujung nafas yang terakhir.Tidak kira dalam jenis apa jua bentuk hubungan yang bakal berlaku,saya tak mahu perkenalan ini terkubur begitu sahaja.Moga kita akan tetap kekal dengan imej teman berteman.......

P/S : Sebenarnya entry ni dah 2-3 hari dok jadi draf aje.Nak sambung asyik tak sempat.But luckly today got a chance to updated.
#CH tak mengharap 'dia' baca.so,entry ni open......tak mention sesiapa.So,tak akan ada kontroversi atau persoalan.CH just nak cakap,taklah nampak pelik sangat bila sambut 'ulang bulan' tu kan......... ???
Korang pernah buat macam ni tak? Atau cara lain yang korang rasa sweet je untuk di kenang bersama...??


Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik