Sunday, 23 October 2011

CINTA SIBER OH ialah






Salam Ahad buat semua.Time-time macam ni baru sempat nak bukak laptop,baru terasa nak jengah blog.And tetiba nampak Blog Ben Ashaari buat segmen.CH terlambat sikit.Tapi tak kisah,CH nak join gak,boleh?Tajuk kali ni menarik perhatian CH sebenarnya........
Korang yang lain kalau nak join,boleh klik kat sini

Pada CH,cinta siber tak ada yang salahnya.Mungkin itu salah satu cara ALLAH nak salurkan jodoh pada kita.Siapa tahu,kan?Tapi sudah sedia maklum,setiap perkara mestilah ada kelebihan dan kekurangannya,betul tak?Nak tahu apa pandangan CH? Tengok kat bawah nih....

Kelebihan CINTA SIBER
  • Mudah-kawan-kawan kat alam maya kan ke ramai,tinggal tunggu jari je nak klik yang mana satu,betul tak?
  • Jimat kos-Of course la kan....... asyik berhubung guna talian internet jek.Kalau tak kat FB,twitter,YM,Octove,Skype etc
  • Selamat-Sebab apa?Sebab tak perlu jumpa face to face.Just berhubung melalui lappy masing-masing.So,agak terhad kot kebarangkalian si dia nak apa-apakan kita.....Hehehehe

Keburukan CINTA SIBER
  • Mudah tertipu-Perhubungan dalam alam maya ni tak boleh nak percaya 100%.Orang boleh create macam-macam kat info about status,umur,rupa etc.So,be careful okay.Takut-takut nanti yang di puja si jejaka hensem,tapi rupa-rupanya mak aihhh..... tak boleh nak describe weehhhh...
  • Tahap kepercayaan-Maunye tak,sorang dok utara,sorang dok selatan.Masing-masing jauh dari mata.Entah apa yang si dia buat,kita pun tak tahu.Kalau tanya,of course jawapan paling terbaek si dia kasi.Tapi hakikatnya........... *fikir-fikir ler sendiri
  • Makan hati- Hari-hari kot boleh makan hati...!!!! Dah hari-hari kena tengok wall si dia penuh dengan nama-nama pompuan yang sama minat ngan si dia......camne tu?? Boleh sakit jiwa ooooo.....

Errrmmm,so far itu aje yang CH dapat kongsi dengan korang semua.Thanks pada yang sudi baca.....
SALAM SAYANG DARI CH UNTUK SEMUA..... :)

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik