Saturday, 29 October 2011

Genk! Saya Blogger Gila






Baru balik dari BW di petang hari......Hahahahaha.Bosan wehhhh.Serius tak tau nak buat apa time cuti-cuti macam ni.So,better join segmen yang Genk buat,kan?
Korang yang lain kalau nak join boleh klik sini


Btw,CH memang ada satu hobi yang memang membahagiakan hidup.Korang nak tahu apakah itu???Ermmm,jap lagi CH kongsikan.Acctually,hobi ni memang dah sebati since zaman sekolah lagi.Nak tahu...........Tengok kat bawah ni.














Ini ler  hobi CH di masa lapang.Paling pantang kalau masuk mana-mana shopping mall yang ada POPULAR Bookstore ataupun MPH.macam ada magnet je yang tarik CH untuk masuk kedai dorang.Hahahahaha......

Novel-novel ni semua adalah koleksi terkini untuk tahun ini sahaja.Koleksi yang dulu tu ada di rumah kat kampung.So,tak dapat nak share dengan korang semua kat sini.

Baca novel ni pada CH ada kepuasannya yang tersendiri.Siapa kata baca novel tak boleh luaskan pengetahuan?Of course boleh,okeh....!!

Anyway.apa pulak hobi korang?Nak juga tahu......ke korang punya hobi sama macam CH? :)

Itu ajelah yang dapat CH kongsikan dengan korang semua.Salam.

P/S :Untuk penggemar kereta,KLIK SINI

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik