Monday, 24 October 2011

Minggu Yang Pendek


Mesti minggu ni rasa pendek je untuk di lalui,kan?
Mana taknya,hari Rabu dah cuti Deepavali.
Kawan-kawan kat office ( kaum india ) pun dah start cuti hari ini untuk 1 week,okeh...
Seronok kan dapat cuti panjang?
Boleh spend time kat kampung halaman dengan famili.....
I'm really miss that moments......
Btw,time-time macam ni jugak waktu yang sesuai untuk kita eratkan kembali
hubungan kekeluargaan,kan?


Kat sini ada satu permainan yang korang boleh try.
Main ramai-ramai dengan famili
atau bersama orang tersayang,
Mesti sweet and best gilerr

Pada yang dah planning nak gi balik kampung minggu ni.
Why not korang tengok kat sini
Ada sesuatu yang Petronas
nak kasi pada kita semua.
Enjoy,okay.... :)

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik