Saturday, 29 October 2011

Memang Tak Boleh Nak Elak



Okay,semalam lepas je balik dari office,tetiba rasa macam nak something.Sampaikan keluar dari kereta,terus mintak kunci motor nak gi merempit jap ke Aeon Jaya Jusco.Tak sempat naik rumah pun lagi.Tahu apa yang CH nak cari?NEW NOVEL.
Rasa macam dah lama gila tak baca.Padahal,Oktober je dah 2 buah novel CH beli.

Dalam 5 minit je perjalanan ke JJ tu,and destinasi pertama adalah Popular Bookstore.(ini tempat macam ada magnet bagi CH,sebab kalau lalu,harus kena masuk) Belek-belek,cari-cari mana novel yang berkenan kat hati.Tak boleh buat keputusan lagi.Banyak sangat pilihan yang best-best depan mata ni...........

Kalau tengok pada short list novel kat papan tanda tu,antara yang top ranking semua CH dah ada.Antaranya Cinta Kontrak,7 Hari Mencintaiku.

So,round-round lagi cari apa yang berkenan kat hati.Jalan punya jalan,at last CH decide pilih novel ''Akhirnya Aku Kahwin'' karya Herna Diana,terbitan Alaf 21 .

sinopsis baca kat sini

Okay,puas hati dengan pilihan,terus nak gi bayar.Bila chasier tanya ada member card ke tak,baru CH ingat CH lupa nak bawak member card.Huhuhuhu.....no discount for my novel today ? :(
Tapi sebab dah nak punya pasal,takpe lah.Ambik juga walaupun takde diskaun.

So,itulah 1st novel pilihan CH untuk November.Korang,apa pulak?Ada novel baru yang best,share dengan CH ye....
Bye bye....
:-)
Nah,kat sini ada tawaran terbaek dari MAS malaysia.Tiket free kot.Klik sini

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik