Monday, 24 October 2011

Hikmah Di atas Penderitaan



Pagi-pagi dah derita ke?
Tak adalah derita sangat.
Acctually,since beberapa bulan dah jadi camni......
Seksa jugak oooo....serius.
Kejap ok,kejap lagi,datang balik.
Sampai mengalir air mata di buatnya.
Duduk tak kena,berdiri pun salah.

Patutnya dah lama kena bertindak.
Tapi keberanian tak ada.....
Bukan takut okeh.....!
Cuma kekuatan tu kurang sikit jek....

Kalau serah diri sekarang,
Entah apa yang 'dia' buat nanti....
Can't imagine acctually....
Huhuhuhu.......
Tapi, at last,tahu tetap kena surrender jugak..... ^_^

Korang tahu apa jenis penderitaan yang sedang CH alami sekarang?







Sakit gigi......!!!!




Kalau pegi serah diri,







Macam ni ke rupanya ??

P/S : Korang ada petua untuk kurangkan sakit gigi tak?
Kongsi dengan CH.


Sakiittttt weehhhhhh.....!!!!

 :(

Tapikan,kalau dapat makanan yang macam ni ,sakit gigi pun sure takkan tolak.Serius....!!!
Tak caya.pegi ler tengok sendiri,
okeh.

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik