Saturday, 22 October 2011

Kelas Banjir...???? Apa Kes.... ??






Ingatkan tadi lepas habis create entry yang ini , boleh sambung tugas kat Tution Centre pulak.Sebab tadi semangat dah ada untuk start ajar budak-budak kat centre.But then,sampai je depan pintu tution centre,bos suruh CH balik pulak.Apa kes?? Kena buang keje,ek? Huhuhuhu




Acctually,tak sebenarnya.Kelas di khabarkan banjir.Punca?? Tak sempat pulak CH nak tanya kat bos tadi.Maybe sebab hujan lebat semalam kot.Ada berlaku kebocoran atau air masuk melalui celah-celah tingkap ke,CH agak ajelah...........

Tapi memang seriously hujan memang lebat giler-giler semalam .Even time drive balik umah semalam pun memang tak nampak jalan. Memang terasa sangat bahaya time tu.Nasib baik driver ada.Kalau gamaknya CH sendiri yang drive,awal-awal lagi dah berhenti berteduh kat mana-mana.


So,maknanya apa.......?? Eerrrmmmmmm

Hari ni CH enjooooyyyyyy....!!!! ekekekeke.....
Ye lah,selalu CH cuti dari keje 1 hari setengah je but for today,CH ada 2 hari waktu terluang.Apa nak buat ek untuk hari ni dengan esok? No planning......

Tapi kalau xde plan apa-apa pun,dah banyak kerja yang menanti depan mata.Baju nak kena basuh,buku banyak lagi tak habis baca......harap2 sempat lagi......Apa lagi ek.......?
Keluar jalan-jalan...? Eerrmmmmm, tak kot.CH bukan orang yang suka sangat jalan-jalan.Kecuali kalau ada yang mengajak and support for everything,yang tu CH tak tolak......Heheeee.....

Ok,now time untuk bereskan semua kerja-kerja yang tertangguh.Nota tak habis buat lagi.Buku??? Ada lagi yang tak abis ulangkaji.So,sedar-sedar diri sikit ye Cik CH.......



Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik