Saturday, 22 October 2011

Satu Hari Suntuk Layan Book Worm






SEE.....???

Beberapa minit je main benda nih.......
Dah sampai ranking yang ke-5.
Enjoy main benda ni.
Bukan takat dapat tambah vocabulary,
dapat belajar perkataan baru,
Tapi juga dapat tajamkan lagi pemikiran otak.
Siap dengan makna perkataan sekali di beri.
Kira,ada juga faedahnya main benda ni......kan....??

And the most important is
I'm a winner......!!!
Sangat-sangat BEST layan Book Worm ni....
Hehehehe
Ulat Buku,
Akukah itu........???
No komen.......... :p
Lepas ni,nak sambung main Word Search pulak.
Dah lama tak layan,bukunya pun dah berhabuk dalam kotak kot.....

So,apa aktiviti korang this weekend?
Still busy dengan kerja?
Why not spend sikit masa untuk diri.
kan.....??
Ok,bye bye dari CH......
Sayang semua...... ^__^

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik