Saturday, 29 October 2011

Apa Yang Betul Sebenarnya Ni?




Mornings everyone.....!!!!
Assalammualaikum.

Tak tau ler kenapa rasa macam ni pagi-pagi lagi.Malasssss sangat-sangat.Jap lagi kena pegi Tution Centre pulak.Hari terakhirkah aku untuk hari ini?I don't know.......
Keliru......


Fikiran berserabut jap.Hari last ke tak kat situ?Tak tau ler kenapa lately rasa penat sangat-sangat.Maybe pasal menghadap kerja yang menimbun tiap-tiap hari kot.

Ikutkan hati memang nak cakap hari ni hari last CH keja di Tution Centre.Tengok dah ramai part timer yang ada,buat apa tunggu lagi,kan?Dah pulak,bukannya CH dapat datang penuh pun untuk kelas.
Kesian kat bos and yang lain lerr......

Tapi yang berat hati pun ya jugak........Sebab CH dah lama keja kat situ.Start dari part timer --->full timer and last part timer again.
Errrmmmm,tengoklah macam mana nanti.
Cant make a decision right now,okay.......
Dah rasa selesa kot keja kat situ.Bos pun ok jek.

Tapi mungkin juga dah sampai masa untuk lepaskannya.
Berapa lama lagi nak bertapa kat situ,kan?
Mungkin perlu beri peluang pada orang lain.

Okaylah,CH perlu gerak sekarang.
Nanti terlewat pulak.Kesian kat students semua.
Tunggu ajelah apa keputusan yang CH dah buat nanti..

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik