Sunday, 14 August 2011

Love,Nora ......


Time sahur tadi,sempat jugak lah melayan drama di tv.Sambil2 sahur,mata melayan apa yang di tayangkan di skrin . Sebenarnya,pertama kali tahu dan layan cerita "Love,Nora" . Best pulak cerita ni , lakonan dari Yasmin Hani dan Will Quah .....-cerita bergenre romantik-

Apa yang menariknya kisah ini adalah tentang kesetiaan cinta  "mat saleh itali" pada arwah isterinya walaupun isterinya sudah pergi meninggalkannya buat selama-lamanya.Hanya email yang di tulis oleh Nora (arwah isterinya) menjadi sumber kekuatan untuk Raul terus bersemangat meneruskan hidup.

Ada lagi ke lelaki yang tetap setia pada cintanya yang satu? Kalau lah ada kan........... ^_^
Lagu2 background nya pun kena dengan genre drama ni.Kira melayan perasaan jugak lah sambil nyanyi sorang2 depan tv tu ......

Hope nanti,ada lah orang yang dapat mencintai saya sepenuh dan seikhlas hatinya .
Masalahnya,ada ke lagi orang macam tu ? Ermmmm ......
Jom layan video kt bawah nih...... :)





" SALAM KASIH SAYANG BUAT SEMUA "
KEEP SMILING .......
^_^

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik