Sunday, 13 November 2011

Minat + Usaha = Kejayaan + Bonus Keuntungan

Klik sini jap

Hahahahahaha,
Pe benda CH merepek pun tak tahu lerrrrrrr.......
Acctually,CH ada idea sebenarnya untuk create satu cerita,kira boleh lerrr
 kalau nak di jadikan sebuah novel.But sometimes bila di tengah-tengah jalan,otak stuck kejap...........
Memikirkan  kesinambungan antara satu situasi dengan situasi lagi satu.....
Susah jugak,kan.....kan....???

Sampai macam ni sekali rupanya bila dah kehabisan idea nak create sesuatu yang menarik.
Sama jugak macam nak create entry untuk blog ni.
Kadang-kadang idea datang mencurah-curah.....
Kadang-kadang kering kontang pulak dah......

Btw,CH akan cuba siapkan juga nanti.
Even take a long time to complete my writing,
At least its will be finish lastly......
I'm trying,okeh.....!!!
Sebab obses sangat dengan novel......
Tapi,sure best kan dapat baca novel hasil
idea sendiri.
Asyik baca novel orang jek....
Tak cuba,mana kita tahu ada bakat ke tak,kan....??




Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik