Friday, 11 November 2011

11.11.11

SEE.....??
Sah-sah dah ramai orang dok tunggu tarikh yang unik macam ni,kan?
And of course ramai yang ambil peluang ni untuk create something yang dapat
di jadikan sejarah dalam hidup korang ,kan?
Sebab simbolik pada tarikh angka yang sangat cantik tu......

Kawen?Deliver baby?Bertunang?
Declare relationship?
Ermmmmm,apa-apa jelah,ye....
Hope apa yang korang dah plan untuk tarikh ni berjalan dengan lancar hendaknya,
amin..........

Tapi apa ada pada tarikh,kan?
Yang penting,niat kita melakukan sesuatu.....
Tarikh ni just untuk suka-suka je......
Bagi CH,nothing special for today kot.....
I think so.....

Kalau tanye pendapat my colleague
yang berbangsa Cina tu...
Katanya,tarikh ni tak ada 'ong'
Tapi itu kepercayaan agama diaorang.
Kita yang Islam?
Hanya berpegang teguh pada DIA sahaja.
Jangan terpesong atau mudah percaya perkara
karut dan tahyul,okay.....
Ingat rukun Iman & rukun Islam ye kawan-kawan...




Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik