Thursday, 10 November 2011

Catatan Hidup-Ku

Assalammualaikum....


Masuk hari ni,dah 2 hari CH kembali ke kota selepas 4 hari menghabiskan masa beraya di kampung halaman.Masa banyak di habiskan dengan famili,terutama dengan anak-anak buah.And  benda yang paling CH suka buat adalah merayap keliling kampung naik motor.Serius... sangat sukakannya.....!!

Sampaikan dalam hujan (tak berapa lebat) pun CH dengan anak buah main redah je.Sebenarnya niat nak pegi kedai je,beli barang-barang dapur.But at last,kitaorang memanjangkan perjalanan pergi keliling kampung sebelah.Hahahahahaha,tak ke sengal namanya,boleh main-main hujan pulak kan?

Then,bila rasa awal lagi nak balik,teringat pulak hari tu hari raya,kan?Apa lagi,teruskan merempit ke rumah kawan-kawan pulak.Hehehehehehe,kira isi perut secara ''free'' sebelum balik rumah...... (ini anak buah punya idea) huhuhuhuhuhu...

Bila balik rumah,sah sah ler dua pasang telinga kami ni kena bebel dulu.Mana taknye,merayap dalam hujan......hehehehehehe
Dah tu pulak,tanpa di undang je mulalah datang sakit kepala,sakit tekak and badan pun dah mula panas.Huhuhuhuhu.....padan dengan muka sendiri,sape suruh main hujan,kan....??? Adeeehhhh....!! ;(

And until this now,my condition still same.Sakit tekak dah kurang,tapi badan still tak berapa nak  ada tenaga.Mood pun kureng je ni....... Hope cepatlah membaik.Tak sukalah dengan keadaan macam ni.Tak ada semangat langsung ni..... #apa kes eyh......???

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik