Thursday, 17 November 2011

pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN




Assalammualaikum....
Morning to all....
Hari ni rasa macam nak join je segmen kat atas nun......
Yang nak join tu,boleh klik kat sini
Ada beberapa perkara yang korang kena buat macam kat bawah ni :

  • follow blog ini sebab kalau nak masukkan dalam bloglist cik en kena follow korang kan?
  • copy paste banner atas tu dan linkkan ke entry ini
  • buat tajuk -"pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN"
  • dah siap linkkan ke entry ini k?
                                                     tamat : 23 november 2011

Btw,kalau dapat tambah kenalan dalam alam blogger ni,apa salahnya,kan?
So,jom ler kita join reramai.....
Baru ler best,kan....kan......
=)

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik