Friday, 11 November 2011

Segment | Santai Blogger!


 
Ok,setelah beberapa hari x updated blog sebab cuti raya,today CH start balik nak jengah mana yang sempat.So,jalan punya jalan,terserempak dengan blog ni yang tengah adakan segmen.So,CH nak join,takpe,kan?Acctually,CH jumpa kat SINI.
Korang yang lain kalau nak join,klik aje header tu or link yang CH dah sediakan tu.

Kenapa pilih url ceriteragadis87.blogspot.com?
It's easy acctually.
Memandangkan blog ni CH just create like my E-diary,so sesuailah dengan namanya : ceriteragadis.(Kisah/cerita perjalanan hidup seorang gadis yang lahir di tahun 1987 ) .
Anything yang CH rasa sesuai untuk di kongsi,CH akan create kat sini.
Selagi tak menyakitkan mata mana-mana pihak yang membaca,tak melukakan hati sesiapa,CH akan coretkan di sini sebagai perkongsian bersama.
Agar ada sedikit ilmu yang dapat di sebarkan,InsyaAllah.
So,itu ajelah serbaa ringkas apa yang CH dapat bagitau.

And CH rasa nak tag
&

Hope,CH dapat tambah lebih ramai kenalan di alam blogging ni...
Juga dapat tambahkan lagi pengetahuan untuk menjadi seorang blogger yang terbaekkk...!!!
InsyaAllah.....
 =)

Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik