Wednesday, 2 November 2011

Pengalaman-Ku







Okay,
Sekadar mahu berkongsi apa yang CH dah lalui untuk hari ni.Pengalaman pertama menjadi seorang Librarian.Huhuhuhu....
Macam tak boleh caya je,kan?
Dunia menjadi seorang pengawas perpustakaan dah lama di tinggalkan.Hampir 5 tahun kot.
Tup....tup..... Hari ni terpaksa gantikan my colleague yang bercuti kecemasan.


Nasib baik tolong gantikan untuk half day aje.Kalau the whole day........???
Memang masak ler CH jawabnya........
Tak best langsung....!!! Serius okeh....!!
Jaga students college bukannya sama macam jaga budak-budak level sekolah.Lain cara teguran,ada juga berlaku taufan,takpun tsunami.......Hahahahaha.




Okay,pemantauan terhadap students perlu di lakukan sekarang.Mana yang dok pot pet pot pet je keja tu,aku jahit je mulut tu nanti.Tak pun,halau keluar je.......Hehehehehe
Yang mana baik kelakuan tu,Kak Ain ucapkan terima kasih ye sebab beri kerjasama yang terbaik.
Bagusssss,korang memang anak-anak yang dengar cakap,kan?
Semoga korang cemerlang dalam exam nanti ye adik-adik sekalian..... =)





Cenderamata untuk yang tersayang

 
Images by Freepik